Tjänster

Tjänster

löpande redovisning

Löpande bokföring

Vi hjälper till med bokföring månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Eftersom inget företag är det andra likt anpassas tjänsten efter varje kunds behov.

Digitalt

Jobba digitalt

Vi erbjuder helt digitala lösningar med Fortnox eller Visma där inga papper behöver lämnas in utan allt skickas direkt in i bokföringsprogrammen. Hör av dig så tittar vi på en lösning som passar just dig och ditt företag.

löneadministration

Löneadministration

Låt oss ta hand om er löneadministration så kan Ni lägga tiden på annat. Ni får tillgång till vår kompetens och våra digitala system. Vi hanterar allt från tidrapportering och löner till reseräkning och andra utlägg.

writing-828911_1280

Bokslut

Varje år måste ett bokslut upprättas och tillgångar och skulder måste värderas enligt vissa regler, det hjälper vi er med.

auditing

Årsredovisning

Alla aktiebolag måste efter varje räkenskapsårs slut upprätta och lämna in en årsredovisning enligt årsredovisningslagen. Behöver ni hjälp så finns vi där för er.

deklaration

Deklaration

Deklarationen är den viktigaste redovisningen som ska skickas till Skatteverket. Vi upprättar inkomstdeklarationer för både privatpersoner och företag.

Skatterådgivning

Skatterådgivning

Vi skatteplanerar åt er så rätt skatt betalas, med rätt skatt menar vi lägsta möjliga skatt sett över tid. Det är inte alltid så att lägsta skatt idag är det bästa alternativet på sikt.

Budgeteringkalkylering

Budget/kalkylering

Behöver ni upprätta en resultatbudget eller en likviditetsbudget? Vi kan hjälpa till med det. Ska ni göra en större investering kanske ni vill upprätta en investeringskalkyl och då finns vi här som ett bollplank.

EU

EU-rådgivning

Vi kan hjälpa till med SAM-ansökan och investeringsstöd mm.

people-3120717_1920

Generationsskifte

Ska företaget eller gården slussas vidare till nästa generation kan det vara bra att prata om detta i god tid med någon som är insatt i konsekvenserna av de olika alternativ som finns att välja mellan.

Nystart företag

Nystart av företag

Funderar du på att starta företag, kontakta oss så rådgör vi er så ni väljer rätt företagsform. Vi kan även hjälpa till med registrering av det nya företaget hos Bolagsverket och Skatteverket. Tveka inte att höra av er till oss.

admin-ajax

Bouppteckning

Vi hjälper till med bouppteckning, en känslig och för många svår uppgift då inget får gå fel.